Torque 3.7 Linux Dedicated Server Not Building

There are no stupid questions, just stupid answers.
  • 1
  • 2
13 posts Page 2 of 2
Duion
Posts: 1132
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Tue Jul 31, 2018 11:07 am
So it is something with your setup, I'm compiling and using this branch fine for over 2 years now without ever having to fix or change anything and I also ship a precompiled Linux dedicated server as well as running it on a real Linux dedicated server.
I used a VM to compile with Ubuntu 16.04 LTS version, always use the LTS versions otherwise you get problems with anyone not running that exact version.
Compiled on the LTS version it runs on most other distributions as well.
CodeJunkie
Posts: 10
Joined: Thu Apr 16, 2015 5:42 am
 
by CodeJunkie » Thu Aug 02, 2018 11:57 pm
OK, so I've been PM'ing Duion since my last post and we have been going back and forth with different things to try. I ended up having to use Ubuntu 16.04 to build the server under Linux. I used Duion's repo to build from and it works. I'm going to reattempt the 3.7 source under Ubuntu 16.04 tonight and see how that goes.
CodeJunkie
Posts: 10
Joined: Thu Apr 16, 2015 5:42 am
 
by CodeJunkie » Fri Aug 03, 2018 5:17 am
Confirmed. 3.7 Does build under Ubuntu 16.04. Now, getting it to run is another story. Duion said he had to correct quite a few things to get the dedicated server to actually build properly and run as an actual dedicated server. So, I'm mostly there.
  • 1
  • 2
13 posts Page 2 of 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests