"Glowing" between Terrain texture layers

Materials, textures, lighting, postfx
  • 1
  • 2
17 posts Page 1 of 2
Mud-H
Posts: 183
Joined: Thu Feb 19, 2015 3:08 pm
by Mud-H » Tue Feb 24, 2015 8:08 pm
I'm having a problem with my terrain textures when I move my materials on my new "heavy modified" script base. The terrain materials have some kind of glowing when blending with other layers. I'm not sure what is causing that and maybe someone can point me in the right direction.

Attachments

terraincontourissue.jpg
terraincontourissue.jpg (44.56 KiB) Viewed 2692 times
LukasPJ
Site Admin
Posts: 388
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:25 pm
 
by LukasPJ » Tue Feb 24, 2015 8:22 pm
Thanks! I've been looking for someone to reproduce this!

Relevant PR

Possible fix
Mud-H
Posts: 183
Joined: Thu Feb 19, 2015 3:08 pm
by Mud-H » Tue Feb 24, 2015 9:22 pm
Thanks for pointing me to a fix. It seem to have fix my issue like you can see on the image. I changed nothing except recompiling wiht the fix. (I know the terrain materials look weird, I tried different things to remove the glowing)

Attachments

terraincontourissueFIX.jpg
terraincontourissueFIX.jpg (29.32 KiB) Viewed 2684 times
LukasPJ
Site Admin
Posts: 388
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:25 pm
 
by LukasPJ » Tue Feb 24, 2015 9:24 pm
@ buckmaster possible fix? Woooh!

@ Mud-H Thanks! I really appreciate that you could test that for us! :P We've been waiting for weeks for someone to recreate that issue ;)
buckmaster
Steering Committee
Steering Committee
Posts: 321
Joined: Thu Feb 05, 2015 1:02 am
by buckmaster » Tue Feb 24, 2015 11:16 pm
Awesome. Did the fix ever work for Richard or did he actually not test the latest one? Anyway, good to know it's working. Is your work OpenGL-ready? And what order does stuff happen in again? Could you make a branch with all the unpulled terrain changes in?
LukasPJ
Site Admin
Posts: 388
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:25 pm
 
by LukasPJ » Tue Feb 24, 2015 11:26 pm
The only unpulled terrain changes are 920 but it's not OpenGL ready afaik.. I've only changed terrFeatureHLSL.cpp Not the GLSL one :)
Duion
Posts: 1100
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Fri Apr 10, 2015 8:48 pm
What happened to this? I have just tested the 3.7 version and I have glowing between terrain textures everywhere, did the fix get merged somewhere? Or what do I have to do to fix this?
rlranft
Posts: 298
Joined: Thu Feb 05, 2015 3:11 pm
 
by rlranft » Sat Apr 11, 2015 2:32 am
Can everyone who is seeing this post their system specs and console.log file contents? It might help to pin this down.
LukasPJ
Site Admin
Posts: 388
Joined: Tue Feb 03, 2015 7:25 pm
 
by LukasPJ » Sat Apr 11, 2015 9:42 am
920 PR should still fix it, @
User avatar
Duion
try merging that.
Duion
Posts: 1100
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Sat Apr 11, 2015 10:29 am
And it has not been merged yet because it is not opengl ready?
  • 1
  • 2
17 posts Page 1 of 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests