can somebody help me out how to make TGE terrains the game supports TGE1.5.2

The original Torque Game Engine.
  • 1
  • 2
13 posts Page 2 of 2
karpathios18
Posts: 6
Joined: Tue Mar 03, 2020 11:05 pm
by karpathios18 » Mon Apr 06, 2020 9:29 pm
and all the missing terrain textures , and inside the files correctly
fLUnKnhaXYU
Posts: 182
Joined: Wed Nov 15, 2017 8:19 am
by fLUnKnhaXYU » Tue Apr 07, 2020 12:20 am
Im just wondering , have you loaded the heghtmap successfully yet ? As for the textures , first check the file directory and affirm the path to your images . If things seem correct but arent working correctly then check your .TER file . Its compiled and encrypted but you can open it with notepad then search for your terrain texture file names Youll see a path , check against those paths , they are where your searching for the textures and something could be wrong . You can also edit the paths in the word processor . lastly try putting the textures in the data/terrains and any subfolder you wish or just leave them in the data/terrains folder . go back to the editor and window > texture painter > add/change and go through the folders to where they should be .
bsisko
Posts: 90
Joined: Mon Jun 19, 2017 7:28 pm
by bsisko » Mon Apr 13, 2020 4:17 am
Are the terrains in the same folder as the terrain file or the mission file?
  • 1
  • 2
13 posts Page 2 of 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest