Need help

Friendly conversations, and everything that doesn't fit into the other forums.
9 posts Page 1 of 1
mikebigball
Posts: 1
Joined: Fri Jan 19, 2018 7:53 am
by mikebigball » Fri Jan 19, 2018 9:13 am
Có rất nhiều yếu tố để đánh giá một khuôn mặt có đẹp hay không và đưa ra các hướng tư vấn. Một trong những yếu tố được người ta tin tưởng và áp dụng khai thác nhiều nhất chính là lông mày. Đặc biệt đối với các chị em phụ nữ thì lông mày càng quan trọng và có tầm ảnh hưởng với khuôn mặt một cách hết sức đặc biệt. Để hiểu rõ hơn về công dụng và sự ảnh hưởng của lông mày đến sắc đẹp thì chúng ta hãy cùng nhau tìm hiểu về lông mày dấu mũ trong bài viết ngay sau đây.


Hình dáng lông mày nói gì về bạn
Image

Xem thêm: Phun tán bột, thêu lông mày đẹp tự nhiên tại TMV Ngọc Dung

Một bộ lông mày đẹp là một yếu tố thiết thực nhất giúp cho gương mặt của bạn trở nên rực rỡ và xinh tưới hơn rất nhiều, có thể nói lông mày như là chìa khóa để mở ra kho báu chứa cái đẹp của chính bạn vậy. Chưa kể đến một vài công dụng khác của lông mày là ảnh hưởng đến cá tính hay mang lại một số tác động đến cuộc đời hay sự may rủi đến trong tương lai. Như đã nói thì sự ảnh hưởng về vẻ đẹp của lông mày không hề chưa sót một ai cả, đại loại như các ngồi sao nổi tiếng trên màn ảnh vàng, hay một cô gái nào đó cũng vẫn luôn phải nhờ đến trang điểm để có được một cặp lông mày với dáng vóc đạt chuẩn. Đó sẽ là động lực thúc đẩy cho sự nghiệp và con đường trong lương lai đạt được những cột mốc đáng mơ ước.

Xem thêm: Phun lông mày đẹp

Như chúng ta đã biết thì hầu như tất cả các dạng cấu tạo của lông mày đều có chiều rộng phủ trong khoảng từ bằng đến ít hơn một phần tư chiều ngang của nó. Xét trên các yếu tố đó mà những nhà phân tích đưa ra được kết luận là với một tỷ lệ phù hợp như thế thì lông mày sẽ mang đến cho khuôn mặt sự cân bằng, nét thanh cao tao nhã. Các nhà tạo mẫu nổi tiếng cũng khuyến khích các chị em để lông mày luôn được dài hơn đôi mắt và có độ cong, dày nhất định.

Cũng theo một số nghiên cứu từ chuyên gia về nhân tướng học thì những kiểu lông mày có cấu tạo lông thưa, không đồng đều và nối liền từ đuôi đến ngọn, những sợi lông mọc lộn xộn không được ngay thẳng, phần đuôi lông mày có chiều ngọn thấp và độ dày cao hơn nhiều lần so với độ rộng của mắt thì sẽ mang lại điềm xui cho thân chủ. Khi không mày là người sở hữu loại lông mày này thì chúng ta cần sử dụng các phương pháp nghiệp vụ nhằm tái tạo lại hình dáng của lông sao cho mảnh khảnh hơn, cong và có chiều nhọn về phần phía đuôi một cách nhất định.


Lông mày dấu mũ
Lông mày dấu mũ là lông mày có dạng dài, phía sau được vuốt nhỏ dân và nhô lên ngay ở chính giữa tạo thành dấu mũ. Đối với nữ giới khi sở hữu lông mày này sẽ rất thông minh, tính tình bộc trực thẳng thắn, là người quyết đoán và mang đậm trong mình tư chất lãnh đạo.

Một điểm đáng lưu ý ở dạng lông mày này là nếu phía đầu lông mày có dạng hai bên nối liền với nhau thì tạo nên một con người với tính cách ngoan cố, khó chịu sự chi phối của người khác, thường chỉ đi theo dự kiến của mình nên không có dự tính cho các tình huống phát sinh ngoài dự kiến. Những người này dễ tạo ra áp lực cho người khác nên đôi lúc sẽ không có được sự ủng hộ đồng tình của các bạn đồng nghiệp.

Nói chung, khi các chị em phụ nữ sỡ hưu cặp lông mày dấu mũ sẽ có được nét đẹp riêng của mình. Sự mạnh mẽ và cứng rắn cũng như quấn hút đặc biệt.

Nguồn: https://plus.google.com/+Phuntheulongmay
Last edited by mikebigball on Wed Feb 28, 2018 8:57 am, edited 1 time in total.
Duion
Posts: 969
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Fri Jan 19, 2018 3:01 pm
It would really help if you could provide any information regarding what you are searching for. How were they named, what format are they etc etc
Jason Campbell
Posts: 255
Joined: Fri Feb 13, 2015 2:51 am
 
by Jason Campbell » Sat Jan 20, 2018 10:28 am
It's down now but you might mean torqueterrains.com it was a group of terrains and textures made by Andy Wright. Here's a link to a post made by Andy. I guess you could try to PM him...I might have them somewhere but I'm not certain.

http://forums.torque3d.org/viewtopic.php?t=99
damik
Posts: 34
Joined: Thu Jun 23, 2016 12:02 pm
by damik » Sat Jan 20, 2018 3:25 pm
i found pack from torqueterrains.com in my disk. 1.35Gb

https://yadi.sk/d/gnYkOSR53RdAUT
Duion
Posts: 969
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Sat Jan 20, 2018 7:27 pm
@
User avatar
damik

I would not bother too much with free example resources, they are good for testing, learning and prototyping, but in the long run you almost always may want to make something unique your own, it is not that hard to learn terrain generators.
Jason Campbell
Posts: 255
Joined: Fri Feb 13, 2015 2:51 am
 
by Jason Campbell » Sun Jan 21, 2018 8:33 am
As I recall, there were some decent terrain textures in that pack.
Duion
Posts: 969
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Sun Jan 21, 2018 12:19 pm
I don't remember exactly, but I think all the terrains and textures had weird licenses.
damik
Posts: 34
Joined: Thu Jun 23, 2016 12:02 pm
by damik » Sun Jan 21, 2018 3:29 pm
TorqueTerrains.com End User License Agreement (EULA)

YOU SHOULD CAREFULLY READ THE FOLLOWING TERMS AND CONDITIONS BEFORE USING THIS PRODUCT.

THIS IS A LEGAL AGREEMENT BETWEEN YOU AND TORQUETERRAINS.COM. IF YOU DO NOT ACCEPT THESE TERMS AND CONDITIONS, YOU SHOULD NOT USE THIS PRODUCT. BY DOWNLOADING, COPYING, OR OTHERWISE USING THE PRODUCT, YOU ACKNOWLEDGE THAT YOU HAVE READ THESE TERMS AND CONDITIONS, UNDERSTAND THEM, AND AGREE TO BE BOUND BY THEM. IF YOU DO NOT AGREE TO THESE TERMS AND CONDITIONS, YOU SHOULD NOT USE THIS PRODUCT.

Simple Description:

You can use or modify this product according to your need for your project (games/virtual world/simulation), with the following limitations:
You can't use this pack to make and sell more content packs.
You can't make derived works and release or sell the source files.
You don't own the content. The products are only licensed to you, they are not sold to you. All content is still copyrighted and owned by TorqueTerrains.Com and its partnering authors (unless stated otherwise within the relevant pack).

End User License Terms:

1. SOFTWARE LICENSE: With the download of this product you get the license to use the 3d models, textures and animations in modified or unmodified form for your 3d/2d projects (computer games / virtual worlds / simulation), renderings or animations, commercial or non-commercial. You are not allowed to resell or sublicense this product or its content to anyone else.
1a. You _are not_ permitted to:
• Create derivative works based on this content pack for retail sale or distribution by any means other than as provided by this agreement unless written permission is given.
• Remove any copyright or other of TorqueTerrains.com's proprietary notices.
• Reverse engineer or decompile any of the resources contained.

2. OWNERSHIP: This product and all of its content is proprietary material of TorqueTerrains.com and its partner authors (goodtextures.com for source imagery, their license is included and covers all textures where the source is from them. I have written permission from www.goodtextures.com to use their source imagery in this way) and may not be copied, reproduced, published, uploaded, posted, transmitted, or distributed in any way, without TorqueTerrains.com's prior written permission.

3. TERMINATION OF THIS LICENSE: TorqueTerrains.com may terminate this license at any time if you are in breach of the terms and conditions of use. Upon such termination you must and agree to immediately destroy all copies of this product and all of its accompanying documentation.

4. DISCLAIMER AND WARRANTY: TorqueTerrains.com provides the products related to this agreement "AS IS" without warranty of any kind. You assume total responsibility and risk for your use of this product.

5. CHOICE OF LAW: This agreement will be governed by the laws of England. Unless otherwise agreed in writing, This agreement, and any dispute, controversy, proceedings or claim of whatever nature arising out of or in any way relating to this agreement or its formation (including any non-contractual disputes or claims),
shall be governed by and construed in accordance with English law

If you have questions concerning this EULA please contact our support (Andy@torqueterrains.com).
Johxz
Posts: 441
Joined: Sat Feb 07, 2015 11:37 pm
by Johxz » Tue Jan 23, 2018 7:23 pm
Sorry I missed this post, few weeks ago I upload the files to github

https://github.com/Torque3D-Games-Demos ... D_Terrains

Please read the instruction and the license file.

You need to use the new module templates. This demo levels was tested with the last development branch.
9 posts Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests