zoom reticle disappears after restart torque

There are no stupid questions, just stupid answers.
4 posts Page 1 of 1
subabrain
Posts: 91
Joined: Sat Aug 20, 2016 4:58 pm
 
by subabrain » Sun Jun 11, 2017 11:52 am
Hello Friends,

sorry, that im asking so much stuff :roll:

but i have a question again...

how can i set the zoom reticle bitmap permanently? It always disappears after setting it in the gui editor when i start torque again :?

sorry but its really important for me ... 8-)

Thanks and Greets!
Robert
Duion
Posts: 782
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Sun Jun 11, 2017 5:21 pm
Save it.
subabrain
Posts: 91
Joined: Sat Aug 20, 2016 4:58 pm
 
by subabrain » Sun Jun 11, 2017 9:58 pm
yes, hehe - that was the first thing i tried ... without success!

thats my code in playgui (the zoom is the .png file with the bitmap):

new GuiCrossHairHud(ZoomReticle) {
damageFillColor = "0 1 0 1";
damageFrameColor = "1 0.6 0 1";
damageRect = "50 4";
damageOffset = "0 10";
bitmap = "art/gui/weaponHud/zoom";
color = "255 255 255 255";
wrap = "0";
position = "0 0";
extent = "1024 768";
minExtent = "8 8";
horizSizing = "width";
vertSizing = "height";
profile = "GuiModelessDialogProfile";
visible = "0";
active = "1";
tooltipProfile = "GuiToolTipProfile";
hovertime = "1000";
isContainer = "0";
hidden = "1";
canSave = "1";
canSaveDynamicFields = "0";
};
Duion
Posts: 782
Joined: Sun Feb 08, 2015 1:51 am
 
by Duion » Sun Jun 11, 2017 10:35 pm
Other possible cause is, that the zoom reticle is not used anywhere. I think by default it is not used.
4 posts Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: Bloodknight and 3 guests